H. Piersonstraat 23
6671 CK Zetten

Tel. 0488 - 45 15 69
E-mail info@lvbueren.nl

Dr. Lammerts van Buerenschool

Welkom op de website van Algemeen Christelijke basisschool Dr. Lammerts van Bueren (LvB) te Zetten. Dé school waar iedereen welkom is en waar respect en veiligheid centraal staan.

Een belangrijk onderdeel op onze school is het gecertificeerde Kanjer-programma (Kanjertraining). Het Kanjerprogramma is bedoeld om de sfeer in de klas goed te houden (preventief), of te verbeteren (curatief).

Neem een kijkje op onze website of kom gerust eens langs.

button ditwiltuvastweten LVB

Nieuwsbrief 2 juni online

In deze extra dikke nieuwsbrief geven we een terugblik op het bezoek van de inspectie en het slotconcert van het schoolorkest. Verder leest u een aankondiging van een klein tevredenheidsonderzoek en van een nieuwe LvB Facebookpagina. Tenslotte meer informatie over het koffieuurtje van meester jos, onze nieuwe methode Blink en over de verkeersituatie rond onze school. Op de agenda staat de studiedag van 6 juni en de 10-minuten avonden voor groep 1-2.

Met de zoekfunctie op deze site kunt u snel informatie uit oudere nieuwsbrieven terugvinden. Een overzichtje van alle nieuwsbrieven van dit schooljaar, vindt u hier.

Slotconcert van het schoolorkest

Op woensdag 24 mei gaven de kinderen van het schoolorkest een slotconcert in de speelzaal.

 

Nieuwsbrief 19 mei online

In deze nieuwsbrief leest u over het bezoek van de inspectie, een terugblik op de open dag en ons project Kunst, een bericht van Peuterpret, de betaling van de schoolreisjes en over de schoolfoto's. Ook kunt u wat lezen over het Betuws Zwemfestijn.

Met de zoekfunctie op deze site kunt u snel informatie uit oudere nieuwsbrieven terugvinden. Een overzichtje van alle nieuwsbrieven van dit schooljaar, vindt u hier.

Open Dag Project Kunst

De hele school stond in het teken van ons Project Kunst tijdens de open dag op donderdag 18 mei. In alle klassen waren kunstwerken te zien, geïnspireerd op het werk van verschillende kunstenaars. De kinderen vertelden enthousiast over wat ze gemaakt en geleerd hadden. Hier ziet u een aantal foto's die een indruk geven van de open dag.

Nieuwsbrief 10-14 onderwijs

In de nieuwsbrief van december hebben we u al geïnformeerd over de intensievere samenwerking met het HPC in Zetten. In deze nieuwsbrief vertellen we meer over het waarom van die samenwerking, onderwijs aan kinderen van 10 tot 14 jaar en wat dat betekent voor groep 7 in het komende schooljaar. 

Uitslag enquête andere schooltijden

Maar liefst 79% van de ouders heeft gereageerd op de enquête over 'andere schooltijden'. Een heel mooi resultaat! Hier leest u de uitslag van de enquête.

Mocht u nog vragen hebben over deze extra nieuwsbrief, loop dat gerust binnen bij onze directeur Jos Schoenmakers. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd naar info@lvbueren.nl

Nieuwsbrief 13 april online

In deze nieuwsbrief leest u over de 'dag van de directeur' en wat onze directeur Jos Schoenmakers zoal doet op school. Ook leest u wat over het inschrijven van broertjes en zusjes, informatie over de viering van Koningsdag in Zetten op 27 april, over een activiteit van het Pakhuis in de vakantie en over dodenherdenking op 4 mei.

Met de zoekfunctie op deze site kunt u snel informatie uit oudere nieuwsbrieven terugvinden. Een overzichtje van alle nieuwsbrieven van dit schooljaar, vindt u hier.

Koningsspelen 2017

De basisscholen in Zetten vierden de verjaardag van koning Willem Alexander al op donderdag 13 april. Bij het HPC was weer een hele leuke, sportieve ochtend georganiseerd met allerlei verschillende spelletjes. Na een spetterende opening, waarbij zelfs de koning aanwezig was, konden de kinderen van start gaan.

Extra nieuwsbrief

Deze extra nieuwsbrief geeft u meer informatie over de Koningsspelen op 13 april en continurooster op vrijdag 21 april. Verder vindt u informatie over de schoolreisjes in groep 1-2 tot en met groep 7 en het schoolkamp van groep 8, het vakantierooster voor 2017-2018 en de afspraken over spelen op het schoolplein na schooltijd.

Als u iets terug wilt lezen uit oudere nieuwsbrieven, kunt u die hier vinden.

Palmpasenoptocht 2017

Op vrijdag 6 april liepen we met groep 1-2 en groep 3 de Palmpasenoptocht.

Nieuwsbrief 31 maart online

In deze nieuwsbrief  leest u meer over de Paasviering op woensdag 12 april, het verkeersexamen in groep 7, de vertrouwenspersonen bij de LvB en de informatie-avond op 11 mei over groep 7 in het nieuwe schooljaar. Ook kunt u wat lezen over het Kindercollege bij de bibliotheek in Zetten.

Als u iets terug wilt lezen uit oudere nieuwsbrieven, kunt u die hier vinden.

Open Ochtend 5 april

Op woensdag 5 april openen we onze deuren voor ouders die zich oriënteren op een basisschool voor hun kind(eren). Van 9.00 tot 12.00 uur zijn ouders en kinderen van harte welkom om rond te kijken, kennis te maken met directie en leerkrachten en de sfeer te proeven. Tijdens de open dag wordt er gewoon lesgegeven in de school. Op deze manier ervaren ouders en kinderen hoe een schooldag op de Lammerts van Bueren eruitziet.

Nieuwsbrief 17 maart online

In deze nieuwsbrief  leest u over de open ochtend op woensdag 5 april. Deze ochtend is bedoeld voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind(eren). Verder leest u over de Koningsspelen op 13 april, het bezoek van de schoolfotograaf, een bericht van de OR over automatische incasso, een terugblik op de tuinochtend en iets over Peuterpret op vrijdagochtend.
Er is ook nieuws van organisaties buiten de school: een bericht van Het Pakhuis, de Vluchtheuvelkerk en iets over de kinderkleding en -speelgoedbeurs in Zetten.

Als u iets terug wilt lezen uit oudere nieuwsbrieven, kunt u die hier vinden.

Terugblik op informatie-avond 'andere schooltijden'

Er waren ongeveer 25 ouders (gezinnen) vertegenwoordigd bij de informatie-avond over 'andere schooltijden' van donderdag 9 maart. Bij de avond waren twee mensen uitgenodigd van scholen die werken met andere schooltijden om te vertellen over hun ervaringen.

Carnaval op de 'Hof van Bueren'

Het was een gezellig carnavalsfeest op vrijdag 24 februari! Iedereen was verkleed en samen hebben we Prins Sten en Prinses Renske feestelijk binnen gehaald. Ze werden door meester Jos op een handkar door de straat naar school gereden.

<<  1 [23 4 5 6  >>