E-mail info@lvbueren.nl

Over onze school

Laatst aangepast op 03 oktober 2016

Gedurende hun basisschooltijd vertrouwt u uw kind(eren) zo'n 1500 dagen toe aan de zorg van leerkrachten. Scholen verschillen: in manier van werken, in sfeer en in wat kinderen er leren. Scholen hebben verschillende kwaliteiten. Daarom is het belangrijk dat u een basisschool kiest, die bij u, uw opvattingen én bij uw kind past.

Op onze website leest u waar onze Algemeen Christelijke Dr. Lammerts van Buerenschool (kortweg de LvB) voor staat en waar u ons op aan kunt spreken. Wij werken er samen hard aan om de kinderen goed basisonderwijs te bieden. Zo leggen wij een stevig fundament voor hun verdere ontwikkeling en groei naar volwassenheid.

Op onze website vertellen wij o.a. iets over:

• de identiteit en de uitgangspunten van onze school;
  • de opzet van ons onderwijs;
  • de organisatie van de zorg voor onze leerlingen;
  • hoe u bij de school betrokken kunt zijn;
  • de manier waarop wij de resultaten meten en hoe wij u daarvan op de hoogte houden;
  • hoe wij met elkaar omgaan.