H. Piersonstraat 23
6671 CK Zetten

Tel. 0488 - 45 15 69
E-mail [email protected]

Dr. Lammerts van Buerenschool

Welkom op de website van Algemeen Christelijke basisschool Dr. Lammerts van Bueren (LvB) te Zetten. Dé school waar iedereen welkom is en waar respect en veiligheid centraal staan.

Een belangrijk onderdeel op onze school is het gecertificeerde Kanjer-programma (Kanjertraining). Het Kanjerprogramma is bedoeld om de sfeer in de klas goed te houden (preventief), of te verbeteren (curatief).

Neem een kijkje op onze website of kom gerust eens langs.

button ditwiltuvastweten LVB

Fruitige start van het nieuwe schooljaar

Een gezonde start van het nieuwe schooljaar: alle kinderen kregen een appeldoosje om een gezond tussendoortje makkelijk mee te kunnen nemen. Met deze feestelijke start van het schooljaar vieren we ons nieuwe continurooster.

De Overstap van start!

Op de eerste maandag van het schooljaar is de Overstap van start gegaan.

Jaarfeest "Reis om de wereld"

Het schooljaar zit er bijna op! Traditiegetrouw organiseerde de ouderraad een geweldig feest om het jaar af te sluiten. Dit jaar was het thema ‘Reis om de wereld’.

Start 10-14 onderwijs

Het is zover! In het nieuwe schooljaar starten we in groep 7 met 'De Overstap', de samenwerking tussen LvB en HPC waarmee we de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs willen versoepelen. In deze informatiebrief leest u meer over wat we gaan doen in groep 7.

Informatie voor het nieuwe schooljaar

In het nieuwe schooljaar starten we met het continurooster. Wat dat praktisch voor u betekent, leest u in deze extra informatiebrief. In deze brief ziet u ook alvast een overzichtje van alle studiedagen en vakanties in het nieuwe schooljaar. De nieuwe opzet van de gymlessen kan voor u vragen oproepen over het ophalen van uw kind(eren). Ook hierover leest u meer in deze extra nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 30 juni online

Het schooljaar zit er bijna op. In de laatste twee schoolweken staat er nog vanalles op de agenda. Daarover leest u meer in deze nieuwsbrief: de musical en de afscheidsavond van groep 8, het kijken in de nieuwe groep voor groep 2 t/m 7, het eindfeest op 7 juli en de meester/juffen-dag op 12 juli.

Voor het nieuwe schooljaar hebben we ook al mooi nieuws. We starten direkt na de vakantie met 2 kleutergroepen! En volgend schooljaar beginnen we met een nieuwe opzet voor de gymlessen.

Nieuwsbrief 2 juni online

In deze extra dikke nieuwsbrief geven we een terugblik op het bezoek van de inspectie en het slotconcert van het schoolorkest. Verder leest u een aankondiging van een klein tevredenheidsonderzoek en van een nieuwe LvB Facebookpagina. Tenslotte meer informatie over het koffieuurtje van meester jos, onze nieuwe methode Blink en over de verkeersituatie rond onze school. Op de agenda staat de studiedag van 6 juni en de 10-minuten avonden voor groep 1-2.

Met de zoekfunctie op deze site kunt u snel informatie uit oudere nieuwsbrieven terugvinden. Een overzichtje van alle nieuwsbrieven van dit schooljaar, vindt u hier.

Slotconcert van het schoolorkest

Op woensdag 24 mei gaven de kinderen van het schoolorkest een slotconcert in de speelzaal.

 

Nieuwsbrief 19 mei online

In deze nieuwsbrief leest u over het bezoek van de inspectie, een terugblik op de open dag en ons project Kunst, een bericht van Peuterpret, de betaling van de schoolreisjes en over de schoolfoto's. Ook kunt u wat lezen over het Betuws Zwemfestijn.

Met de zoekfunctie op deze site kunt u snel informatie uit oudere nieuwsbrieven terugvinden. Een overzichtje van alle nieuwsbrieven van dit schooljaar, vindt u hier.

Open Dag Project Kunst

De hele school stond in het teken van ons Project Kunst tijdens de open dag op donderdag 18 mei. In alle klassen waren kunstwerken te zien, geïnspireerd op het werk van verschillende kunstenaars. De kinderen vertelden enthousiast over wat ze gemaakt en geleerd hadden. Hier ziet u een aantal foto's die een indruk geven van de open dag.

Nieuwsbrief 10-14 onderwijs

In de nieuwsbrief van december hebben we u al geïnformeerd over de intensievere samenwerking met het HPC in Zetten. In deze nieuwsbrief vertellen we meer over het waarom van die samenwerking, onderwijs aan kinderen van 10 tot 14 jaar en wat dat betekent voor groep 7 in het komende schooljaar. 

Uitslag enquête andere schooltijden

Maar liefst 79% van de ouders heeft gereageerd op de enquête over 'andere schooltijden'. Een heel mooi resultaat! Hier leest u de uitslag van de enquête.

Mocht u nog vragen hebben over deze extra nieuwsbrief, loop dat gerust binnen bij onze directeur Jos Schoenmakers. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd naar [email protected]

Nieuwsbrief 13 april online

In deze nieuwsbrief leest u over de 'dag van de directeur' en wat onze directeur Jos Schoenmakers zoal doet op school. Ook leest u wat over het inschrijven van broertjes en zusjes, informatie over de viering van Koningsdag in Zetten op 27 april, over een activiteit van het Pakhuis in de vakantie en over dodenherdenking op 4 mei.

Met de zoekfunctie op deze site kunt u snel informatie uit oudere nieuwsbrieven terugvinden. Een overzichtje van alle nieuwsbrieven van dit schooljaar, vindt u hier.

Koningsspelen 2017

De basisscholen in Zetten vierden de verjaardag van koning Willem Alexander al op donderdag 13 april. Bij het HPC was weer een hele leuke, sportieve ochtend georganiseerd met allerlei verschillende spelletjes. Na een spetterende opening, waarbij zelfs de koning aanwezig was, konden de kinderen van start gaan.

Extra nieuwsbrief

Deze extra nieuwsbrief geeft u meer informatie over de Koningsspelen op 13 april en continurooster op vrijdag 21 april. Verder vindt u informatie over de schoolreisjes in groep 1-2 tot en met groep 7 en het schoolkamp van groep 8, het vakantierooster voor 2017-2018 en de afspraken over spelen op het schoolplein na schooltijd.

Als u iets terug wilt lezen uit oudere nieuwsbrieven, kunt u die hier vinden.

<<  1 [23 4 5 6  >>