Groep 1 - 4

Welkom op de website van de onderbouw, groep 1 t/m 4. Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes, foto's en filmpjes met betrekking tot deze groepen.

Schoolreisje groep 1-2

We hadden een geweldige dag in de speeltuin. Heerlijk weer, niet te warm en niet te koud. We waren de enige school, dus de kinderen hadden alle ruimte!
De grote variatie aan speeltoestellen zorgde voor eindeloos plezier, de hele
dag door. In de bus was het op de terugweg aanmerkelijk rustiger dan op de heenweg. Wat waren de kinderen moe....en voldaan.
Alle begeleidende ouders, heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen!

Bezoek aan de Kunstuitleen in Zetten

De kinderen van groep 1-2 hebben genoten van het bezoek aan 'Galerie de Sleedoorn'! Drie kunstenaars wachtten hen op en vertelden heel grappig over de manieren waarop je een schilderij of beeld kunt maken. Sommige schilderijen in de galerie waren zelfs gemaakt met een wc-borstel of een mop!

Nieuwsbrief groep 1-2

We werken heel hard aan het schoolproject over Kunst in groep 1-2. In deze nieuwsbrief leest u dat we bijvoorbeeld een echte kunstschilder op bezoek hebben gehad, dat we zelf kunstwerken maken en dat we ook prentenboeken over kunst lezen. Verder leest u waar groep 2 aan werkt op maandagmiddag en tot wanneer u zich nog aan kunt melden voor de avondvierdaagse.

Nieuwsbrief groep 1-2

Lente en Pasen is nog even ons thema, daarover leest u in deze nieuwsbrief van groep 1-2. Ook vindt u hier meer informatie over de Koningsspelen (die we dit jaar extra vroeg vieren), over het project Kunst waar we aan gaan werken en over de letter van de week 'u' en 'uu'.

Paasviering in groep 1-4

Op woensdag 12 april vierden we samen Pasen in groep 1 tot en met 4. We begonnen de dag samen in de Meent. Juf Wille las het paasverhaal uit Trefwoord voor en we zongen samen het lied "Opstaan is een mooi begin".

Nieuwsbrieven groep 1-2

Het is weer lente! In deze nieuwsbrieven leest u meer over ons nieuwe thema Lente en Pasen, over de Palmpasenoptocht, over de letter van de week "oo" en dat we oefenen met turven en het lezen van een dobbelsteen. Belangrijk voor u is ook dat de 10-minuten avonden van groep 1-2 verzet zijn naar 19 en 21 juni.

Hier vindt u de nieuwsbrief van groep 1-2A en dit is de nieuwsbrief van groep 1-2B.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over