Groep 1 - 4

Welkom op de website van de onderbouw, groep 1 t/m 4. Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes, foto's en filmpjes met betrekking tot deze groepen.

Nieuwsbrieven groep 1-2

In deze nieuwsbrieven leest u meer over het hoogtepunt van ons thema Ridders en Kastelen: het bezoek van Ridder Hendrik aan onze kleutergroepen. Hij vertelde spannende verhalen over hoe het er aan toe ging in een kasteel. De kinderen zaten op het puntje van hun stoel!
Verder leest u meer over de week van de lentekriebels en de letter van de week.

Hier vindt u de nieuwsbrief van groep 1-2A en dit is de nieuwsbrief van groep 1-2B.

Voorstelling "de Liedjeskist" voor groep 3-4

Op donderdag 23 maart gingen ook groep 3 en 4 kijken en luisteren naar de voorstelling "De Liedjeskist" van Troef. Het duo speelden 8 mooie en soms spannende liedjes en de kinderen mochten meedoen!

Voorstelling "De Liedjeskist" voor groep 1-2

Op donderdag 23 maart konden we met groep 1-2 kijken en luisteren naar de voorstelling "De Liedjeskist" van Troef. Het duo speelden 8 mooie en soms spannende liedjes en de kinderen mochten meedoen.

Nieuwsbrieven groep 1-2

In deze nieuwsbrieven leest u meer over ons nieuwe thema "Ridders en Kastelen" en de letter van de week, de i.

Hier vindt u de nieuwsbrief van groep 1-2A en dit is de nieuwsbrief van groep 1-2B.

Carnaval in de onderbouw

In alle klassen vierden we carnaval op vrijdag 24 februari. De kinderen waren prachtig verkleed en we hebben samen veel plezier gehad bij de playback-show.

Nieuwsbrieven groep 1-2 februari

In groep 1-2 werken we deze maand aan het thema 'Gezondheid'. In onze nieuwsbrieven van groep 1-2A en 1-2B leest u meer over het nieuwe thema, over het bezoek van zuster Anneloes aan groep 1-2B en over de letter van de week, de B.

Via Klasbord sturen we ouders heel regelmatig foto's en berichtjes uit de klas.

<<  1 2 3 4 [56 7  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over