Peuterpret

peutersPeuterpret, onze peuterspeelzaal, draait inmiddels alweer ruim anderhalf jaar! Met veel plezier worden op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend heel wat peuters door hun ouders of grootouders naar Peuterpret gebracht. Een naam die de peuterspeelzaal eer aandoet, want als je even binnenstapt, zie je vrolijk spelende peuters die veel plezier hebben met elkaar en met de leidsters.

Graag stellen we de leidsters aan jullie voor:

simone

Simone Woltersom
Simone werkt inmiddels alweer 9 maanden bij Peuterpret. Ze heeft de opleiding Pedagogisch Medewerker (niveau 3) gevolgd. Hiervoor werkte ze bij Kinderopvang Skar, met baby’s en peuters. Ook heeft ze een tijdje gewerkt met ouderen in een verpleeghuis. Op beide plekken heeft ze veel geleerd en ze weet nu dat ze het liefste werkt met kinderen!

patriciaPatricia de Bruin
Patricia werkt vanaf dag 1 bij Peuterpret, ruim anderhalf jaar dus. Ze heeft de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) gevolgd. Daarnaast heeft ze heeft de nodige ervaring met kinderen: ze heeft veel opgepast en ze heeft drie keer een half jaar stage gelopen bij verschillende kinderopvangcentra, waaronder bij Go for Kids.

juliaJulia Uwland
Julia, werkt nu ongeveer 3 maanden als vaste leidster bij Peuterpret, daarvoor werkte ze hier als invalster. Tijdens haar opleiding sociaal pedagogisch werker-activiteitenbegeleiding (niveau 4) is ze in 2007 gaan werken bij de buitenschoolse opvang van  Go for Kids, en hier werkt ze nog steeds.

Als u uw kind aan wilt melden voor Peuterpret vindt u hier meer informatie over de activiteiten bij Peuterpret, de tarieven en het aanmeldingsformulier. U kunt natuurlijk altijd een afspraak maken om bij ons te komen kijken. Wij zijn 's ochtends bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Telefoonnummer: 06-16463585.

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over