E-mail [email protected]

Peuterpret

Welkom op de website van Peuterpret. Vanaf 29 augustus zijn wij gestart met een peuterspeelzaal in de Lammerts van Buerenschool.

Sint bij de peuters en kleuters

Nadat Sint in het kleine rode fiatje was aangekomen maakte hij zijn opwachting in het speellokaal.

Informatie over Peuterpret

Peuterspeelzaal Peuterpret is gevestigd in het gebouw van de Lammerts van Buerenschool. Spelenderwijs leren de kinderen heel veel en hierdoor wordt de overstap naar de basisschool gemakkelijk.

Hier vindt u de nieuwste informatiefolder van Peuterpret, een overzicht van de tarieven en een aanmeldingsformulier.

Peuters hebben plezier bij Peuterpret

Op 30 augustus werd onze peuterspeelzaal officieel geopend. Nu alweer een aantal maanden verder, kunnen we met volle trots zeggen dat de speelzaal door de kinderen, ouders en leiding enthousiast wordt ontvangen.

Info brochure Peuterpret 2016 - 2017

In de bijlage vindt u informatie over onze peuterspeelzaal Peuterpret

Info-brochure-Peuterpret.pdf

nieuwsbrief 1 peuterpret

Op deze pagina is de nieuwsbrief te downloaden.