Aanmelden

Laatst aangepast op 29 november 2018

inschrijven 1U bent van harte welkom om kennis te maken met onze school. Voor een rondleiding en informatie over ons onderwijs, kunt u een afspraak maken met onze directeur Jos Schoenmakers.

Wanneer u uw kind wilt inschrijven voor onze school, dan kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kunt u op school inleveren.

Onze school maakt deel uit van een groot samenwerkingsverband: PassendWijs. PassendWijs biedt in onze regio passend onderwijs aan aan alle leerlingen, op welke school dan ook. Meestal kan dat op de basisschool in de buurt, soms moet het op een school wat verder weg. Omdat alle scholen zorgplicht hebben, is het voor de school van belang van nieuwe leerlingen te weten of zij bij aanvang al extra zorg nodig hebben. De school moet kunnen bepalen of zij hieraan tegemoet kan komen. Daarom moeten ouders van nieuwe leerlingen uiterlijk drie maanden voor de vierde verjaardag van hun kind een aanmeldingsformulier (PassendWijs) ingeleverd hebben bij de school van hun keuze. De school heeft dan de tijd om de overdrachtsgegevens van de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf te beoordelen totdat het kind vier jaar wordt.