Buitenschoolse opvang

Laatst aangepast op 18 april 2019

KlupUp verzorgt de buitenschoolse opvang op de Lammerts van Buerenschool. De ruimtes die we gebruiken, bevinden zich in de school naast de ingang. We kunnen van twee ruimtes gebruik maken, waarbij één ruimte gericht is op de oudere kinderen en één op de jonger kinderen.

De ruimtes zijn ingericht op het doen van leuke activiteiten na school. We bieden activiteiten aan gericht op de leeftijd van de kinderen; natuurlijk is er daarnaast ruimte voor vrij spel. In de schoolvakanties worden er diverse activiteiten rondom een thema aangeboden waardoor de kinderen een actieve dag hebben.

De opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur. Op verzoek zijn we ook geopend op woensdag en vrijdag. In schoolvakanties zijn we geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Op schooldagen verzorgen we ook voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur. Mocht u structureel of incidenteel langer opvang nodig hebben dan is dat mogelijk. We hebben verschillende opvangvormen waar u gebruik van kunt maken. Zo is flexibele opvang naschools mogelijk, incidentele voorschoolse opvang en ook alleen vakantieopvang.

Op onze website, https://www.kinderopvangukkiepuk.nl/ vindt u meer informatie over onder andere ons pedagogisch beleidsplan, onze contractvormen en tarieven.

Als u opvang nodig heeft neem dan met ons contact op zodat wij voor u een passend aanbod kunnen maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met KlupUp op telefoonnummer 0488-454116. Als u al opvang elders heeft vraag dan gerust een vrijblijvende prijsopgave aan voor een prijsvergelijking.

Als u de locatie van KlupUp bij onze school wil bereiken, is het telefoonnummer 06-16463585.