BSO

Laatst aangepast op 09 oktober 2019

BSO KLUPUP verzorgt buitenschoolse opvang in deKlupUp activiteit
Lammerts van Buerenschool. KlupUp is onderdeel van Ukkiepuk, onze kinderopvang voor 0-4 jaar in Zetten.

De groep in de Lammerts van Buerenschool noemen wij KlupUp in de Lammerts. KlupUp heeft ook vestigingen in de twee andere basisscholen in Zetten en een BSO bij de hoofdvestiging aan de St. Walburg.

 

In de Lammerts van Buerenschool heeft KlupUp twee eigen lokalen en maken we gebruik van de buitenruimte van school. We hebben veel fietsen en materialen om lekker met de kinderen buiten te spelen. Binnen is er ook veel om mee te spelen, van bouwmateriaal tot knutselen, spelen in de winkel of poppenhoek. De begeleidsters Patricia, Lilyan en Francine zorgen iedere keer weer dat de middag gezellig verloopt.

We bieden iedere middag naschoolse opvang aan, op woensdag vanuit onze hoofdvestiging Buurpoes en op vrijdag vanuit de Okkernoot, de groepen zijn dan samengevoegd. In vakanties is de opvang vanuit de Lammerts van Buerenchool. Er is dan een gemengde groep van Zettense Klupup kinderen.
Ook voorschoolse opvang is mogelijk.

Op de website van KlupUp vindt u meer informatie over de verschillende opvangmogelijkheden, tarieven en contracten. U vindt hier ook aanmeldingsformulieren.

Openingstijden van KlupUp bij de Lammerts van Buerenschool:
In vakanties zijn we open van 7.30-18.30 uur
Na schooltijd van 14.30-18.30 uurlogo klupup
Voor schooltijd van 7.30-8.30 uur

Kinderopvang Ukkiepuk & BSO Klup Up
St. Walburg 24A
6671 AS Zetten
Tel: 0488-454116