Nieuwsbrief 17 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de EDI-training waar het team mee gestart is. Verder nieuws over de sintshow, een koelkast voor drinkbekers, het nieuwe medicijnprotocol, de Overstap naar HPC, nieuw MR-lid gezocht en nieuws van de Kinderraad.

Nieuwsbrief 2 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de baby van juf Marriƫt, de tuinwerkochtend en de inzameling voor de voedselbank. Verder informatie over de week van de mediawijsheid en cirriculum.nu.

Nieuwsbrief 30 juni 2018

De laatste nieuwsbrief  van het schooljaar. Hierin vindt u een terugblik op het jaarfeest, de musical van groep 8, de wendag in de nieuwe groepen. Verder informatie voor het komende schooljaar: het rooster met studiedagen en vakanties.

Nieuwsbrief 18 mei 2018

Na de meivakantie zijn we gestart met ons schoolbrede project over muziek. In deze nieuwsbrief  leest u hier alles over. Het project sluiten we af met een theaterdag en een eindvoorstelling bij het HPC. Ouders zijn welkom om te komen kijken.

In de nieuwsbrief leest u ook de laatste informatie over de avondvierdaagse van 22 t/m 25 mei.

Nieuwsbrief Staking

Op woensdag 30 mei staken we. In deze nieuwsbrief  leest u hier meer over.

Nieuwsbrief 26 april

In deze nieuwsbrief leest u meer over de projectweek na de meivakantie, het nieuwe buitenspeelgoed van de actie 'bewegen is gezond', staking op 30 mei, betaling van het schoolreisje en de facebookpagina.

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over