Nieuwsbrief 4 juni 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de nationale sportweek, de schoolreisjes van groep 1-7 en het schoolkamp van groep 8, kanjertraining in de klas en de eindtoets van groep 8. Verder informatie over de NL-Doet ochtend en de uitslag van de pubquiz van de OR.

Nieuwsbrief 28 mei 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de schoolreisjes, NL-Doet en de pub-quiz van de OR.

Nieuwsbrief 21 mei 2021

In deze nieuwsbrief leest u over ons project "Sprookjes, mythen en sagen", de Kanjerwerkgroep en de NL-Doet-ochtend bij de LvB. Verder een bericht van de MR.

Nieuwsbrief 30 april 2021

Na de meivakantie starten we met onze projectweken over 'sprookjes, mythen en sagen'. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over. Verder informatie over de schoolfotograaf, de gymlessen voor groep 3-6, de pubquiz die georganiseerd wordt door de OR en een bericht van muziekvereniging St. Willibrordus.

Nieuwsbrief 23 april 2021

In deze nieuwsbrief leest u over het beleid bij verkoudheidsklachten, gepersonaliseerd leren, de koningsspelen en koninklijk fruit, het jaarlijkse gezondheidsonderzoek voor 5/6 jarigen en een pubquiz georganiseerd door de OR.

Nieuwsbrief 16 april 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de koningsspelen op 23 april en de eindtoets voor groep 8. Al heel veel ouders hebben het tevredenheidsonderzoek ingevuld, daar zijn we blij mee. Meedoen kan komende week ook nog!

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over