Nieuwsbrief 18 september 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de informatieboekjes voor groep 1-8, vervanging bij ziekte, de kinderpostzegelactie, de studiedag op 25 september en informatie over het inschrijven van broertjes of zusjes.

Nieuwsbrief 11 september 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de richtlijnen m.b.t. corona: wanneer uw kind thuis moet blijven, de richtlijnen van het RIVM, wat de maatregelen in en om de school zijn en wat u moet doen als u na schooltijd de school bezoekt voor een gesprek met een leerkracht.

Nieuwsbrief 4 september 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de informatie-avonden die dit jaar helaas niet 'live' in de klassen plaatsvinden i.v.m. corona. In plaats daarvan krijgen alle ouders een informatieboekje. Verder in de nieuwsbrief nieuws over: de startgesprekken, de kanjerdag op 23 september en de helaas ook afgelaste startactiviteit van de OR op 18 september.

Nieuwsbrief 21 augustus 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de start van het nieuwe schooljaar, de afspraken m.b.t. corona, de gymlessen en onze plannen voor dit jaar. 

Nieuwsbrief 3 juli 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de afsluiting van het schooljaar, de juffen- en meestersdag en het uitzwaaien van groep 8. Verder alvast informatie over het nieuwe schooljaar: de informatieavonden en startgesprekken in september. Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Nieuwsbrief 25 juni 2020

In deze nieuwsbrief leest u over Geert van Meel, de afronding van het schooljaar, spreekbeurten en werkstukken en corona. Verder een overzicht van vakanties en studiedagen in het nieuwe schooljaar.

[12 3  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over