Nieuwsbrief 3 februari 2020

In deze nieuwsbrief informatie over stakingen in het onderwijs, nieuws van de Ouderraad, een loopcross in Hemmen en de Weggeefwinkel. Verder nieuws over de prins/prinses verkiezing voor "het Hof van Bueren" en enkele korte mededelingen. 

Nieuwsbrief 20 december 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de kerstviering op school en de studiedag op 6 januari 2020. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Nieuwsbrief 6 december 2020

In deze nieuwsbrief o.a. een terugblik op de sinterklaasviering en informatie over voorbereidingen voor de kerstviering.

Nieuwsbrief 29 november 2019

In deze nieuwsbrief leest u over de rommel- en knutselpieten die op school waren, het bezoek van Sint op 5 december en de studiedag van 6 december.

Nieuwsbrief 22 november 2019

In deze nieuwsbrief stelt Janine van den Kommer uit de OR zich voor, is er nieuws over de surprise-inpak-avond en de folder "Sterk in Onderwijs" en berichten wij over de 'terugkeer' van juf Heidi en juf Hanke. 

Nieuwsbrief 25 oktober 2019

In deze nieuwsbrief leest u over de staking op 6 november, een berichtje van de MR waarin het nieuwe MR-lid wordt voorgesteld, nieuws over de gymlessen, nieuwe leden van de Kinderraad en de uitnodiging voor de onderhoudsbeurt voor de tuin op 2 november. 

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over