School gesloten tot de meivakantie

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd tot 28 april. Dit betekent dat ook de LvB in ieder geval tot 28 april gesloten zal zijn. Voor ons valt deze datum in de meivakantie. Na de meivakantie, op maandag 11 mei, hopen we dan weer te kunnen beginnen.

Coronavirus

Wij houden de berichtgeving rondom het Coronavirus goed in de gaten. Voor eventuele maatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Nieuwsbrief 14 februari 2020

In deze nieuwsbrief leest u meer over van het Hof van Bueren, een aanpassing bij de aanmelding van een kind, de eikenprocessierups, de BSO vraagt ouders voor de oudercommissie en enkele korte mededelingen.

Nieuwsbrief 3 februari 2020

In deze nieuwsbrief informatie over stakingen in het onderwijs, nieuws van de Ouderraad, een loopcross in Hemmen en de Weggeefwinkel. Verder nieuws over de prins/prinses verkiezing voor "het Hof van Bueren" en enkele korte mededelingen. 

Nieuwsbrief 20 december 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de kerstviering op school en de studiedag op 6 januari 2020. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Nieuwsbrief 6 december 2020

In deze nieuwsbrief o.a. een terugblik op de sinterklaasviering en informatie over voorbereidingen voor de kerstviering.

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over