Nieuwsbrief 8 februari 2019

In deze nieuwsbrief leest u over de 10-minuten gesprekken van volgende week, de actie van directeuren afgelopen week en de mogelijke staking van teamleden in maart. Verder informatie over hoe wij ons voorbereiden op mogelijke combinatiegroepen en over hoe wij omgaan met veilig internetten.

Nieuwsbrief 25 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over het volleybaltoernooi, de schoolfotograaf en de Fun Run in en om de school. Verder informatie over de voorleesweek en workshops in de bibliotheek.

Nieuwsbrief 11 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over redzaamheidslezen, onze studiedag over EDI en gezond eten tussendoor en tijdens de lunch. Daarnaast informatie over een informatieavond over dyslexie en onderwijs in het nieuws.

Nieuwsbrief 14 december 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Kerstviering en de Kerstmusical. Verder informatie over De Overstap en het gebrek aan invallers bij ziekte van collega's.

Nieuwsbrief 30 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over Sinterklaas en de Kerstviering. Verder informatie over de Overstap en de Biebbus.

Nieuwsbrief 17 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de EDI-training waar het team mee gestart is. Verder nieuws over de sintshow, een koelkast voor drinkbekers, het nieuwe medicijnprotocol, de Overstap naar HPC, nieuw MR-lid gezocht en nieuws van de Kinderraad.

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over