Nieuwsbrief resultaten van het tevredenheidsonderzoek

In het voorjaar hebben ouders en leerlingen meegedaan aan ons tevredenheidsonderzoek. In deze nieuwsbrief vindt u een verslag van de resultaten van het onderzoek. Hartelijke dank aan iedereen die heeft meegewerkt!

Nieuwsbrief 7 juni 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over de formatie voor het nieuwe schooljaar en de studiedagen voor 2019-2020. Verder een bericht van de kinderraad en informatie over de avondvierdaagse.

Nieuwsbrief 24 mei 2019

In deze nieuwsbrief leest u over de afsluiting van het schoolproject, de bruiloft van juf Inge, de eindtoets van groep 8, het jaarfeest eind juni, de energy-challenge in groep 7 en 8 komend schooljaar en over de eikenprocessierups.

Nieuwsbrief 15 april 2019

In deze nieuwsbrief leest u welke gymlessen uitvallen na de meivakantie. Verder informatie over de paasviering, de schoolreisjes en het kamp voor groep 8, het zwangerschapsverlof van juf Heidi en juf Hanke, een berichtje van de OR en de stand van zaken m.b.t. de formatie voor volgend schooljaar.

Nieuwsbrief 29 maart 2019

In deze nieuwsbrief leest u over de open dag op 3 april, het voetbaltoernooi voor groep 7-8, de palmpasenoptocht voor groep 1-3 en de koningsspelen op 12 april.

Nieuwsbrief 15 maart 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over het tevredenheidsonderzoek, de fun-run en de klusochtend. Verder alvast nieuws over de koningsspelen op 12 april.

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over