Nieuwsbrief 16 april 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de koningsspelen op 23 april en de eindtoets voor groep 8. Al heel veel ouders hebben het tevredenheidsonderzoek ingevuld, daar zijn we blij mee. Meedoen kan komende week ook nog!

Nieuwsbrief 9 april 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de Koningsspelen op vrijdag 23 april, de gymlessen voor groep 3 t/m 8 en het tevredenheidsonderzoek onder ouders. Verder krijgt u ook alvast het vakantierooster voor het nieuwe schooljaar.

Nieuwsbrief 2 april 2021

In deze nieuwsbrief leest u over ons taal- en leesonderwijs, de schoolfotograaf, bewegend leren in groep 1-2, afspraken over mobiele telefoons op school en een vooraankondiging van het  tevredenheidsonderzoek.

Nieuwsbrief 19 maart 2021

In deze nieuwsbrief leest u over gepersonaliseerd leren op de LvB, de paasviering, gymlessen in de Wanmolen, een verzoek m.b.t. wachten op kinderen in de straat van school en als laatste een bericht van de MR. 

Nieuwsbrief 5 maart 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de paasviering en de rappporten en 10-minuten gesprekken. Verder informatie over  de kangoeroewedstrijd in groep 7 en 8, de FunRun, nieuwe meubels voor de klaslokalen en een oproep van de oudercommissie van de BSO.

Nieuwsbrief 10 februari 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de start op school deze week, de baby van juf Inge en het aangepaste carnavalsfeest op school. Ook een droevig bericht over het overlijden van onze oud-collega juf Toos.

[12 3 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over