Nieuwsbrief 10 september 2021

Het schooljaar is weer begonnen! In deze nieuwsbrief leest u over de informatie-avonden in de verschillende groepen, de opstart 's morgens, de kanjerweek en de kanjerdag. Verder nieuws over het openingsfeest voor de kinderen op 24 september. 

Nieuwsbrief 9 juli 2021

In deze nieuwsbrief leest u over traktaties van de OR op dinsdag, tijdens het afscheid van juf Mieke en conciƫrge Gerrit op donderdag en op vrijdag. Verder nieuws over de meester- en juffendag, het uitzwaaien van groep 8, lezen in de vakantie en de start van het nieuwe schooljaar op 30 augustus. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie!

Nieuwsbrief 2 juli 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de uitslag van ons tevredenheidsonderzoek, het afscheid van juf Mieke en conciƫrge Gerrit, het kijken in de nieuwe groep en de musical van groep 8. Verder informatie over gevonden voorwerpen, school t-shirts en parkeren in de omgeving van de school.

Nieuwsbrief 18 juni 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de Kinderraad, het bezoek van de inspectie, de studiedag, het schoolreisje van groep 7 en een bericht van het schoolmaatschappelijk werk. Verder vindt u hier ook alvast het vakantierooster voor het nieuwe schooljaar 2021-2022.

Nieuwsbrief 4 juni 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de nationale sportweek, de schoolreisjes van groep 1-7 en het schoolkamp van groep 8, kanjertraining in de klas en de eindtoets van groep 8. Verder informatie over de NL-Doet ochtend en de uitslag van de pubquiz van de OR.

Nieuwsbrief 28 mei 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de schoolreisjes, NL-Doet en de pub-quiz van de OR.

[12 3 4  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over