Nieuwsbrief 15 maart 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over het tevredenheidsonderzoek, de fun-run en de klusochtend. Verder alvast nieuws over de koningsspelen op 12 april.

Nieuwsbrief 22 februari 2019

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de 10-minuten avonden, carnaval op school, de aangekondigde staking van 15 maart, de fun-run en de tuinochtend. Daarnaast geven wij u ook alvast het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020.

Nieuwsbrief 8 februari 2019

In deze nieuwsbrief leest u over de 10-minuten gesprekken van volgende week, de actie van directeuren afgelopen week en de mogelijke staking van teamleden in maart. Verder informatie over hoe wij ons voorbereiden op mogelijke combinatiegroepen en over hoe wij omgaan met veilig internetten.

Nieuwsbrief 25 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over het volleybaltoernooi, de schoolfotograaf en de Fun Run in en om de school. Verder informatie over de voorleesweek en workshops in de bibliotheek.

Nieuwsbrief 11 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over redzaamheidslezen, onze studiedag over EDI en gezond eten tussendoor en tijdens de lunch. Daarnaast informatie over een informatieavond over dyslexie en onderwijs in het nieuws.

Nieuwsbrief 14 december 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Kerstviering en de Kerstmusical. Verder informatie over De Overstap en het gebrek aan invallers bij ziekte van collega's.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over