Nieuwsbrief 29 januari 2021

In deze nieuwsbrief een corona-update, informatie over de vrijwillige ouderbijdrage aan de OR en de informatieavond van de HPC Overstap.

Nieuwsbrief 22 januari 2021

In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over ons onderwijs op afstand en hoe wij daarbij omgaan met het volgen van de resultaten. Verder informatie over de noodopvang en carnaval.

Nieuwsbrief 15 januari 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de verlengde corona-maatregelen en wat dat betekent voor onze school, groep 8 in het bijzonder, en voor de planning van toetsen en rapporten. Verder houden wij u op de hoogte van wijzigingen in de planning m.b.t. de schoolfotograaf en carnaval. In de nieuwsbrief ook een tip met thuislessen en filmpjes van Grote Broer Kunsteducatie.

Nieuwsbrief 8 januari 2021

In deze nieuwsbrief leest u over het thuisonderwijs nu de school gesloten is i.v.m. de corona-maatregelen. In de nieuwsbrief staan ook wat tips voor deze bijzondere weken. 

Nieuwsbrief 11 december 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de kerstviering op de LvB, de online-informatie-avond over de Overstap van het HPC, de nieuwe e-mail adressen van leerkrachten en een terugblik op het sinterklaasfeest.

nieuwsbrief 27 november 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de kinderraad, Sint op de LvB en een vooruitblik op de plannen voor de kerstviering. Verder een korte terugblik op de studiedag van 23 november.

<<  1 [23 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over