Nieuwsbrief 11 januari 2019

In deze nieuwsbrief leest u meer over redzaamheidslezen, onze studiedag over EDI en gezond eten tussendoor en tijdens de lunch. Daarnaast informatie over een informatieavond over dyslexie en onderwijs in het nieuws.

Nieuwsbrief 14 december 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Kerstviering en de Kerstmusical. Verder informatie over De Overstap en het gebrek aan invallers bij ziekte van collega's.

Nieuwsbrief 30 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over Sinterklaas en de Kerstviering. Verder informatie over de Overstap en de Biebbus.

Nieuwsbrief 17 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de EDI-training waar het team mee gestart is. Verder nieuws over de sintshow, een koelkast voor drinkbekers, het nieuwe medicijnprotocol, de Overstap naar HPC, nieuw MR-lid gezocht en nieuws van de Kinderraad.

Nieuwsbrief 2 november 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de baby van juf Marriƫt, de tuinwerkochtend en de inzameling voor de voedselbank. Verder informatie over de week van de mediawijsheid en cirriculum.nu.

Nieuwsbrief 30 juni 2018

De laatste nieuwsbrief  van het schooljaar. Hierin vindt u een terugblik op het jaarfeest, de musical van groep 8, de wendag in de nieuwe groepen. Verder informatie voor het komende schooljaar: het rooster met studiedagen en vakanties.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over