Nieuwsbrief 2 december 2022

In deze nieuwsbrief leest u over ons Sinterklaasfeest, de actie voor Oekraïne, de opbrengst van de fun-run, kanjertraining in groep 6, info over het brengen en ophalen van kinderen, paarse vrijdag. Verder ook een vraag over de schoolreisjes waarbij we graag uw mening willen horen.

Nieuwsbrief 4 november 2022

In deze nieuwsbrief leest u over de fun-run, de kinderraad, kanjertraining in groep 3, de jaarvergadering van de OR, het jaarverslag van de MR en de tuinonderhoudsgroep.

Nieuwsbrief 21 oktober 2022

In deze nieuwsbrief leest u o.a. over het oekraïense feest bij de LvB, de funrun, kijklessen bij kanjertraining, de kinderraad en de tuingroep. 

Nieuwsbrief 7 oktober 2022

In deze nieuwsbrief leest u over de kinderboekenmarkt, de fun-run, de kinderraad, kanjertraining in groep 8 en een bericht van de Oekraïense klas.

Nieuwsbrief 23 september 2022

In deze nieuwsbrief leest u over de kinderpostzegelactie, de kinderboekenweek, gezonde traktaties en smikkel, het startfeest en een tweede oekraïense klas. Verder een paar oproepjes. We zoeken: chauffeurs voor oekraïense kinderen, twee zitverhogers voor in de auto en luizenouders.

Nieuwsbrief 9 september 2022

In deze nieuwsbrief leest u over de informatie-avonden en groep 1-8, de kanjerdag, de tweede Oekraïense groep, corona en de luizencontrole. Verder een bericht van de OR en van de MR.

<<  1 [23 4 5  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over