Nieuwsbrief 18 mei 2018

Na de meivakantie zijn we gestart met ons schoolbrede project over muziek. In deze nieuwsbrief  leest u hier alles over. Het project sluiten we af met een theaterdag en een eindvoorstelling bij het HPC. Ouders zijn welkom om te komen kijken.

In de nieuwsbrief leest u ook de laatste informatie over de avondvierdaagse van 22 t/m 25 mei.

Nieuwsbrief Staking

Op woensdag 30 mei staken we. In deze nieuwsbrief  leest u hier meer over.

Nieuwsbrief 26 april

In deze nieuwsbrief leest u meer over de projectweek na de meivakantie, het nieuwe buitenspeelgoed van de actie 'bewegen is gezond', staking op 30 mei, betaling van het schoolreisje en de facebookpagina.

Koningsspelen

Op vrijdag 20 april vierden wij al Koningsdag met de hele school. Bij het HPC waren voor alle kinderen van de Brede School spelletjes en activiteiten georganiseerd. Stralend weer, geweldige organisatie en een geweldige sfeer. Het was een top dag!

Nieuwsbrief 13 april 2018

Een extra dikke nieuwsbrief deze keer. Hierin leest u meer over: de schoolreisjes, gymlessen voor groep 3-8, de Koningsspelen op 20 april, een bericht van de OR, schoolvoetbal, berichten uit het dorp, met de fiets naar school en een mogelijke staking op 30 mei.

Nieuwsbrief 30 maart 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de gymlessen voor groep 6-8, het verkeersexamen voor groep 7, de digitale eindtoets voor groep 8, de avondvierdaagse, het schaaktoernooi en het voetbaltoernooi.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over