Nieuwsbrief 25 juni 2020

In deze nieuwsbrief leest u over Geert van Meel, de afronding van het schooljaar, spreekbeurten en werkstukken en corona. Verder een overzicht van vakanties en studiedagen in het nieuwe schooljaar.

Nieuwsbrief 18 juni 2020

Na drie maanden van bijzondere informatiebrieven nu weer een gewone nieuwsbrief. Als eerste leest u hierin het verdrietige nieuws over het overlijden van onze vrijwilliger Geert van Meel.

Verder vindt u in deze nieuwsbrief het laatste corona-nieuws en informatie over de rapporten, oudergesprekken, de studiedag van 19 juni, de tuingroep, het eindfeest en de afronding van het schooljaar.

School weer open op 11 mei!

Op 11 mei starten we weer op school. Voorlopig met halve groepen tegelijk en met een aantal belangrijke aanvullende maatregelen, maar we mogen weer beginnen! In deze brief leest u de regels voor ouders en kinderen. Het is belangrijk dat we ons daar allemaal aan houden. We hebben er heel veel zin in om weer te beginnen en we hopen iedereen gezond en wel te zien op 11 mei.

Nieuwsbrieven en prentenboek Coronavirus

Via speciale nieuwsbrieven informeren wij de ouders over de situatie op school en ons 'lesgeven op afstand'.  Verder is er een prentenboek voor ouders met jonge kinderen om over het coronavirus te praten en te bespreken waarom je bijvoorbeeld je handen moet wassen. Het boek heet "Het verhaal van Noor en het Coronavirus".

Voor oudere kinderen zijn er ook 'praatkaartjes' die kunnen helpen om over de situatie rond corona te praten.

School gesloten tot de meivakantie

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd tot 28 april. Dit betekent dat ook de LvB in ieder geval tot 28 april gesloten zal zijn. Voor ons valt deze datum in de meivakantie. Na de meivakantie, op maandag 11 mei, hopen we dan weer te kunnen beginnen.

Coronavirus

Wij houden de berichtgeving rondom het Coronavirus goed in de gaten. Voor eventuele maatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

<<  1 2 [34  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over