Carnaval bij de Hof van Bueren

Prinses Rafke en Prins Milan werden feestelijk ingehaald op school en toen kon het feest losbarsten! Polonaise door de gangen en een geweldige playback-show.  De kinderen hebben genoten. 

Nieuwsbrief 9 februari 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de 10-minuten avonden, de schoolfotograaf, de gymlessen voor groep 3 tot en met 8 en de kinderraad.

Nieuwsbrief 26 januari 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de aanstaande 10-minuten gesprekken en de nieuwe rapporten. Verder info over de kinder-klankbordgroep voor de Overstap, het volleybaltoernooi en de schoolfotograaf. Ook stelt Ivo Kreetz zich voor als het nieuwe MR-lid namens de ouders.

Nieuwsbrief 15 december 2017

In deze nieuwsbrief leest u over de Kerstviering, de oprichting van de kinderraad, het basisschool schaaktoernooi en de sportinstuif. Verder een berichtje van de ouderraad waarin de nieuwe leden voorgesteld worden.

Kerstviering 2017

Een prachtige kerstviering! De kinderen van groep 6 hadden een kerstmusical ingestudeerd waarbij ook alle andere groepen een liedje zongen. Daarna liepen we met alle kinderen in een lampionnenoptocht naar het grote plein waar we samen kerstliedjes zongen. De viering werd afgesloten met een kerstmarkt. De opbrengst was bestemd voor de stichting "Kinderen van de voedselbank".

Staking 12 december

Op 12 december is de school gesloten omdat de leerkrachten staken. In deze brief van het bestuur leest u meer over de achtergrond van deze staking. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij onze directeur Jos Schoenmakers

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over