Nieuwsbrief 26 april

In deze nieuwsbrief leest u meer over de projectweek na de meivakantie, het nieuwe buitenspeelgoed van de actie 'bewegen is gezond', staking op 30 mei, betaling van het schoolreisje en de facebookpagina.

Koningsspelen

Op vrijdag 20 april vierden wij al Koningsdag met de hele school. Bij het HPC waren voor alle kinderen van de Brede School spelletjes en activiteiten georganiseerd. Stralend weer, geweldige organisatie en een geweldige sfeer. Het was een top dag!

Nieuwsbrief 13 april 2018

Een extra dikke nieuwsbrief deze keer. Hierin leest u meer over: de schoolreisjes, gymlessen voor groep 3-8, de Koningsspelen op 20 april, een bericht van de OR, schoolvoetbal, berichten uit het dorp, met de fiets naar school en een mogelijke staking op 30 mei.

Nieuwsbrief 30 maart 2018

In deze nieuwsbrief leest u meer over de gymlessen voor groep 6-8, het verkeersexamen voor groep 7, de digitale eindtoets voor groep 8, de avondvierdaagse, het schaaktoernooi en het voetbaltoernooi.

Palmpasenoptocht 2018

Groep 1-2 en 3 liepen samen de Palmpasenoptocht door het dorp. Nog één weekje en dan is het Pasen!

Open Dag woensdag 4 april 2018

Open Dag 4 april

Op woensdag 4 april willen we ouders die (nog) geen kinderen bij ons op school hebben, graag de gelegenheid bieden om met ons kennis te maken.

Wij nodigen u uit om tussen 9.00 en 12.00 uur rond te kijken in de school, de sfeer te proeven, directie en leerkrachten te ontmoeten en een kijkje te nemen in de kleutergroepen. Vanzelfsprekend is ook uw kind van harte welkom om mee te komen kijken!

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over