Nieuwsbrief 15 januari 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de verlengde corona-maatregelen en wat dat betekent voor onze school, groep 8 in het bijzonder, en voor de planning van toetsen en rapporten. Verder houden wij u op de hoogte van wijzigingen in de planning m.b.t. de schoolfotograaf en carnaval. In de nieuwsbrief ook een tip met thuislessen en filmpjes van Grote Broer Kunsteducatie.

Nieuwsbrief 8 januari 2021

In deze nieuwsbrief leest u over het thuisonderwijs nu de school gesloten is i.v.m. de corona-maatregelen. In de nieuwsbrief staan ook wat tips voor deze bijzondere weken. 

Nieuwsbrief 11 december 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de kerstviering op de LvB, de online-informatie-avond over de Overstap van het HPC, de nieuwe e-mail adressen van leerkrachten en een terugblik op het sinterklaasfeest.

nieuwsbrief 27 november 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de kinderraad, Sint op de LvB en een vooruitblik op de plannen voor de kerstviering. Verder een korte terugblik op de studiedag van 23 november.

Nieuwsbrief 13 november 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de 10-minuten gesprekken en de voorlopige adviesgesprekken. Verder informatie over de studiedag van 23 november, Sint op de LvB, vernieuwde protocollen en de tuinwerkochtend. We plaatsen ook een oproep van de universiteit van Maastricht om mee te doen aan een onderzoek over corona en de effecten op kinderen.

Nieuwsbrief 30 oktober 2020

In deze nieuwsbrief leest u over de corona-maatregelen in en om school, de 10-minuten gesprekken en voorlopige adviesgesprekken, de informatieavond van de overstap en de vertrouwenspersoon van de LvB.

<<  1 2 3 [45  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over