Nieuwsbrief 14 januari 2022

In deze nieuwsbrief leest u over de start op school in het nieuwe jaar, de schoolbibliotheek, de kinderraad, een extra algemene ledenvergadering van de ouderraad, parkeren rondom de school en gevonden voorwerpen.

Nieuwsbrief 17 december 2021

In deze nieuwsbrief leest u over het kerstontbijt, thuiswerk voor komende week, de bibliotheek op school, kanjertraining in groep 1-2 en de MR. Wij wensen u fijne kerstdagen en een goed en gezond 2022!

Nieuwsbrief 3 december 2021

In deze nieuwsbrief leest u over Sinterklaas, het snottebellenbeleid, kanjertraining in groep 8, paarse vrijdag en Kerstmis.

Nieuwsbrief 24 september 2021

In deze nieuwsbrief leest u over de versoepeling van de corona-maatregelen op school, de Kanjerdag, gezonde smikkels, de kinderpostzegelactie voor groep 7-8, de studiedag van 4 oktober en de kinderboekenweek. Verder een bericht van het schoolmaatschappelijk werk.

Nieuwsbrief 10 september 2021

Het schooljaar is weer begonnen! In deze nieuwsbrief leest u over de informatie-avonden in de verschillende groepen, de opstart 's morgens, de kanjerweek en de kanjerdag. Verder nieuws over het openingsfeest voor de kinderen op 24 september. 

Nieuwsbrief 9 juli 2021

In deze nieuwsbrief leest u over traktaties van de OR op dinsdag, tijdens het afscheid van juf Mieke en conciërge Gerrit op donderdag en op vrijdag. Verder nieuws over de meester- en juffendag, het uitzwaaien van groep 8, lezen in de vakantie en de start van het nieuwe schooljaar op 30 augustus. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie!

<<  1 2 3 [45  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over