Nieuwsbrief 26 januari 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de aanstaande 10-minuten gesprekken en de nieuwe rapporten. Verder info over de kinder-klankbordgroep voor de Overstap, het volleybaltoernooi en de schoolfotograaf. Ook stelt Ivo Kreetz zich voor als het nieuwe MR-lid namens de ouders.

Nieuwsbrief 15 december 2017

In deze nieuwsbrief leest u over de Kerstviering, de oprichting van de kinderraad, het basisschool schaaktoernooi en de sportinstuif. Verder een berichtje van de ouderraad waarin de nieuwe leden voorgesteld worden.

Kerstviering 2017

Een prachtige kerstviering! De kinderen van groep 6 hadden een kerstmusical ingestudeerd waarbij ook alle andere groepen een liedje zongen. Daarna liepen we met alle kinderen in een lampionnenoptocht naar het grote plein waar we samen kerstliedjes zongen. De viering werd afgesloten met een kerstmarkt. De opbrengst was bestemd voor de stichting "Kinderen van de voedselbank".

Staking 12 december

Op 12 december is de school gesloten omdat de leerkrachten staken. In deze brief van het bestuur leest u meer over de achtergrond van deze staking. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij onze directeur Jos Schoenmakers

Aankomst Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart....

Nieuwsbrief 17 november 2017

In deze nieuwsbrief leest u meer over de voorbereidingen voor Sinterklaas en Kerst , het teamtraject professionalisering, de verkeerssituatie rond de school, de mogelijke staking in december en de week van de mediawijsheid. Verder een berichtje van de Vluchtheuvelgemeente.

<<  1 2 3 4 [56 7 8  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over