Aankomst Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart....

Nieuwsbrief 17 november 2017

In deze nieuwsbrief leest u meer over de voorbereidingen voor Sinterklaas en Kerst , het teamtraject professionalisering, de verkeerssituatie rond de school, de mogelijke staking in december en de week van de mediawijsheid. Verder een berichtje van de Vluchtheuvelgemeente.

Nieuwsbrief 4 november 2017

In deze nieuwsbrief vertellen we wat we doen bij onze 'gymlessen nieuwe stijl'. De kinderen zijn erg enthousiast over de nieuwe opzet. Verder leest u over teamleden die van elkaar leren door collegiale visitatie, de tuinwerkochtend op 4 november en de week van de media wijsheid. De actie 'schoolsparen' van Jumbo loopt super, heel veel ouders en kinderen helpen mee. Daardoor hebben we al heel veel punten gespaard. Tot slot vindt u in deze nieuwsbrief wat berichtjes van buiten de school: Entrea, Ixpiekidz, de bibliotheek, het Pakhuis en de Vluchtheuvelgemeente.

Zaterdag 4 november: LvB- tuinwerkochtend

Een strak blauwe lucht, een lekker zonnetje en een ploeg enthousiaste tuinwerkers waren de ingrediƫnten voor een zeer geslaagde ochtend! Er is weer hard gewerkt en de kinderen die er waren hebben dan wel niet veel in de schooltuin gedaan, maar wel heerlijk met elkaar gespeeld! En natuurlijk was er ook tijd voor een gezellig praatje! Het plein en de Piersonstraat zijn
weer even bladvrij. Alle tuinmannen en - vrouwen van de TOG en andere helpers: heel hartelijk bedankt!

Nieuwsbrief 13 oktober

In deze nieuwsbrief leest u meer over activiteiten rond de kinderboekenweek zoals de boekenmarkt op school en onze nieuwe zwerfboekenkast. Onderwerpen die nog meer aan bod komen: het bezoek van opa's en oma's in groep 1-2, groep 7 houdt een inzameling voor de voedselbank, de MR is op zoek naar een nieuw ouder-lid, de werkzaamheden van de Tuin Onderhouds Groep en informatie van de bibliotheek, het Pakhuis en blokfluitlessen. 

Kinderboekenmarkt

De kinderboekenmarkt was ook dit jaar weer een succes. Extra leuk was het, dat de opa's en oma's al op school waren en dat ze zo gelijk hun slag konden slaan op de boekenmarkt. Er wordt vast weer veel (voor)gelezen de komende tijd!

<<  1 2 3 4 [56 7  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over