Nieuwsbrief 16 maart 2018

Ons bestuur heeft ermee ingestemd om volgend schooljaar te starten met twee kleine groepen 1-2 en een kleine groep 3! In deze nieuwsbrief leest u daar meer over. Verder info over Palmpasen, Pasen en de Kangoeroetest.

Nieuwsbrief 2 maart 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de griepgolf en de gevolgen voor onze school, voorstellingen voor groep 1 tot en met 8, het vakantierooster voor schooljaar 2018-2019 en de tuinochtend in maart.

Carnaval bij de Hof van Bueren

Prinses Rafke en Prins Milan werden feestelijk ingehaald op school en toen kon het feest losbarsten! Polonaise door de gangen en een geweldige playback-show.  De kinderen hebben genoten. 

Nieuwsbrief 9 februari 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de 10-minuten avonden, de schoolfotograaf, de gymlessen voor groep 3 tot en met 8 en de kinderraad.

Nieuwsbrief 26 januari 2018

In deze nieuwsbrief leest u over de aanstaande 10-minuten gesprekken en de nieuwe rapporten. Verder info over de kinder-klankbordgroep voor de Overstap, het volleybaltoernooi en de schoolfotograaf. Ook stelt Ivo Kreetz zich voor als het nieuwe MR-lid namens de ouders.

Nieuwsbrief 15 december 2017

In deze nieuwsbrief leest u over de Kerstviering, de oprichting van de kinderraad, het basisschool schaaktoernooi en de sportinstuif. Verder een berichtje van de ouderraad waarin de nieuwe leden voorgesteld worden.

<<  1 2 3 4 [56 7 8  >>  

Wij zijn een Kanjerschool!

lees er hier meer over